Onze kantoren zijn coronaproof open

De ontwikkelingen rond het coronavirus volgen wij op de voet. Onze kantoren zijn nu coronaproof ingericht conform de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dat betekent dat onze loopbaanconsultants in die situaties waar een persoonlijke fysieke afspraak noodzakelijk is, naast telefonisch en online, ook op kantoor werken.

Persoonlijk contact is maatwerk
Wij zijn heel blij dat wij met deze aanpassingen weer onze fysieke persoonlijke aanpak kunnen uitbreiden. De afgelopen periode merkten wij dat coaching op afstand niet voor iedereen optimaal werkt. Uiteraard is dit maatwerk.

Aan de hand van vijf vragen maken wij een dag vóór elke afspraak een inschatting of een persoonlijke afspraak volgens de richtlijnen van het RIVM op kantoor kan plaatsvinden. In die situaties waarbij dit niet mogelijk is of de omstandigheden niet veilig genoeg zijn om verspreiding van het virus te voorkomen, maakt onze loopbaanconsultant een online afspraak. In de verslaglegging verandert er niets.

Toekomst
Net als iedereen hopen ook wij dat de verspreiding van het virus niet verder uitbreidt en wij weer een complete mix van persoonlijke coaching kunnen bieden. Dus naast online, telefonisch ook face-to-face bij ons op kantoor. Uiteindelijk hopen we ook op de werkvloer weer coaching te kunnen geven.

Voorlopig werken we bij Staatvandienst nog zoveel mogelijk thuis en voeren alleen in sommige situaties ook weer persoonlijke gesprekken op kantoor of spreeklocaties.

Voor alle overige informatie verwijzen wij graag naar het RIVM.