Onze dienstverlening tijdens de lockdown per 15 december 2020

Naar aanleiding van de toespraak van premier Mark Rutte op 14 december jl. over de nieuwe lockdown door corona, informeren wij je graag over de aanpassingen in onze dienstverlening. Eén van de belangrijke kenmerken van Staatvandienst is onze persoonlijke aanpak. Deze aanpak zetten wij onverminderd voort. Het betekent alleen wel dat we deze aanpak aan laten sluiten op wat de omstandigheden om ons heen voorschrijven.

Persoonlijk contact op afstand
In aansluiting op de richtlijnen van de Rijksoverheid voeren wij onze persoonlijke gesprekken via beeldbellen vanuit huis. Ook kun je uiteraard via de chat in Mijnstaatvandienst met ons overleggen over je traject. Jouw traject kunnen we op deze wijze voortzetten volgens de daarvoor geldende richtlijnen. De verslaglegging doen wij op de gebruikelijke manier via Mijnstaatvandienst. Al onze loopbaanconsultants werken de komende weken vanuit huis. Alle regiokantoren en spreeklocaties zijn gesloten.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot nadere orde. Met deze aanpassingen verandert er niets in het verloop en de kwaliteit van het traject dat je via ons volgt.

Meer informatie?
Heb je nog vragen neem dan contact op met jouw loopbaanconsultant of bel ons hoofdkantoor op telefoonnummer 0570-745102. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.